Bahati život vojvođanskih separatista

istraga

Igor Besermenji, jedan od najistaknutijih vojvođanskih separatista je dokaz da se rad protiv države itekako isplati. Ako je sudeći po njegovim fotografijama sa Instagrama, ovaj član predsedništva „Vojvođanskog kluba“ dobro naplaćuje svoje separatističke aktivnosti, čim sebi može da priušti luksuzna putovanja u prestižne gradove sveta.

Broj luksuznih lokacija koje je ovaj vojvođanski separatista obišao tokom 2019. godine teško može da se nabroji na prstima dve šake. Besermenji je u periodu od aprila do juna temeljno obišao Katar i Alžir. Početkom jula našao se u Japanu, sredinom tog meseca u Indoneziji, a u avgustu je trošio svoj teško zarađen novac u Šri Lanci, Španiji, Moroku, Malti, Tanzaniji i Ugandi. Pretposlednja slika sa njegovog profila je uslikana u Pekingu. Naravno, na listi destinacija Igora Besermenjija se našla i Hrvatska, glavna destinacija za sve one kojima je Srbija trn u oku.

Ne treba navoditi da su u pitanju države u kojima je boravak izuzetno skup i za čiji obilazak se mora izdvojiti velika cifra. Dok prosečan Srbin jedva skupi novac za jedno letovanje, Besermenji ima dovoljno para da u nizu obiđe najlusuznije gradove sveta i poseti čak tri okeana. Na pitanje odakle mu novac verovatno nikada nećemo dobiti precizan odgovor, ali uzimajući u obzir njegovu ogromnu netrpeljivost prema Srbiji, jasno je da ga neko dobro plaća.

Podsećamo, Igor Besermenji je aktivista iz Novog Sada i član dva velika separatistička pokreta severne srpske pokrajine: NDNV i „Vojvođanski klub“, u kojem je i član predsedništva. U pitanju je čovek koji dobija pozitivnu medijsku pažnju u opozicionim medijima i pored činjenice da Srbiju ne smatra svojom domovinom. Iako Besermenji svojim dejstvovanjem krši član 8 Ustava Republike Srbije, po kojem je „teritorija Republike Srbije jedinstvena i nedeljiva“, on dosad nije trpeo nikakve sankcije. Štaviše, njegova secesionistička delatnost mu očigledno donosi zavidan profit i luksuzna putovanja.

ISTRAGA

3 Comments
 1. Avatar
  Ilija Spasojevic 4 months ago
  Reply

  Ko je ovaj kreten!? Nemojmo da propagiramo anonimuse..Jel’ decko pronasao lek za neku tesku i retku bolest? Da li je snimio neki odlican film, napisao neki bestseler? Nije..On je samo jedan obican dripac i separatista, koji krseci Ustav treba krivicno da odgovara..Ako mu se Srbija ne svidja, neka ode da zivi na neku od destinacija gde se fotografisao..

 2. Avatar
  Branislava Kostić 4 months ago
  Reply

  Poštovani,
  kao što možete videti na našem sajtu (https://vojvodjanskiklub.rs/predsednistvo/) Igor Besermenji nije član Predsedništva, niti aktivista Vojvođanskog kluba, ali jeste njegov (cenjeni) član.
  Branislava Kostić, predsednica Vojvođanskog kluba

 3. Avatar
  Cmrkz 3 months ago
  Reply

  Zavrsio je privatni Univerzitet “Educons” iz Sremske Kamenice, na kojem je doktorirala Jorgovanka Tabakovic.
  Za FEPPS je i Megatrend ozbiljna institucija. Jedan pogled na sajt FEPPS i bice vam sve jasno.

  Smehotresno obrazovanje, sve u svemu – uticajni prijatelji lepog ambicioznog Igora zavrsile su sve ostalo pa i pranje biografije u Birmingemu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.