Ćerke Borisa Tadića nose torbe od 2.000 evra

istraga

Ćerke Borisa Tadića, Maša i Vanja važe za decu srpskih političara koji žive najekstravagantnijim životom. Njih dve za razliku od svojih vršnjaka u Srbiji su spremne da za jedan svoj hir izdvoje i po nekoliko srpskih prosečnih plata. Ti hirovi su različiti od preskupih markiranih tašni do plastičnih operacija i putovanja.

Obe sestre vole da nose preskupe tašne. Primera radi Maša poseduje na desetine skupih torbi. Samo jedna njena torba “GUCCI” kosta 2.000 evra. Dok njeni vršnjaci u Srbiji moraju da rade po nekoliko meseci da bi zaradili ovaj iznos, Maša taj novac potroši u jednom danu. Sestre Tadić pored preskupih “GUCCI” torbi nose i malo jeftinije “MICHEAL KORS” tašne, čija je cena tričavih 500 evra. Kako pričaju bliski ljudi iz njihovog okruženja, sestre Tadić imaju desetine hiljada evra u tašnama.

Pored preskupih tašni sestre Tadić imaju još jedan hir. To su plastične operacije. Mlade Tadićke su takođe bile jako nezadovoljne svojim fizičkim izgledom. Potrošile su na hiljade evra na plastične operacije. Od plasticnih operacija uradile su noseve, usta i grudi. Kad im i to nije bilo dovoljno nastavile su da troše očev movac na skupa putovanja, odeću i noćne izlaske.

ISTRAGA

Leave a Comment

Your email address will not be published.