Gde su deca 5. oktobra? Ćerke Bože Đelića

istraga

Posledice 5. oktobra vidljive su i danas. Bez posla je ostalo 700.000 ljudi. Preko milion ljudi je posle petog oktobra napustilo Srbiju. Stotine preduzeća i fabrika je ugašeno. Jediina stvar koju su DOS-ovski političari uradili jeste što su obezbedili luksuzan život za svoju decu. Tu decu možemo nazvati “decom 5. oktobra”.

Ćerke Bože Đelića

Boža Đelić iz braka sa Francuskinjom ima dve ćerke, Milenu i Almu. Svoje godine bavljenja politikom dobro je unovčio. Danas Boža Đjelić poseduje nekoliko firmi u Francuskoj i Holandiji. Njegova vila na Senjaku od 400 kvadrata vredi nekoliko miliona evra. Koliko je bogat Boza Djelic svedoči činjenica da danas njegove ćerke ne rade ništa. Njihov zivot su putovanja po Evropi, Aziji, Africi. Letovanja po luksuznim destinacijama, jedrenje po svetskim morima, žurke po pariskim klubovima, sviranje po amaterskim muzičkim bendovima.

Kakav je patriota Boža Đelić govori i to što svoje ćerke nije ni naučio srpski jezik. Valjda je sramota živeti u Parizu i znati maternji jezik. Mada ni Milena ni Alma nisu pokazale zelju da nauče naš jezik. Alma je otišla korak dalje pa se ne predstavlja kao Alma već sebe naziva Eva, valjda da bi što manje imala veze sa našim prostorima.

Koliko je njihov život bezbrižan u odnosu na vršnjake u Srbiji jeste što Alma ima svoj amaterski muzički bend. Dok mladi u Srbiji rade ceo dan, ćerka Bože Djelića svira u Parizu u amaterskom bendu “Envelope Cruz” za koji su čuli samo roditelji i prijatelji članova ovog benda.

Druga ćerka Milena više voli putovanja od muzike. Milena voli da obilazi Evropu , Aziju, Afriku. Jedan od njenih hobija je jedrenje Sredozemnim morem. Svoja leta često provodi na Korzici u gradiću Bonifacio. Ovaj gradić poznat je kao letovalište evropskog džet-seta.

Osim jedrenja Milena voli i noćni provod. Leti odlazi sa drugaricama u Barselonu. Vreme u Barseloni provodi po najskupljim klubovima i restoranima. Ovakvu raskalašnost je sigurno nasledila od oca koji je samo za jednu kampanju Demokratske stranke dao 1.600.000 dinara.

1 Comment
  1. Avatar
    MarkoNS 2 weeks ago
    Reply

    Sram vas bilo tkzv novinari.

Leave a Comment

Your email address will not be published.