Hana Adrović jedan od lidera protesta u Beogradu simulira oralni seks u klubu(VIDEO)

istraga
printscreen youtube printscreen youtube

Mlada voditeljka emisije “Nešto drugačije”, Hana Adrović, pored aktivnog učestvovanja i organizovanja protesta u Beogradu pokazala je i zavidne veštine u beogradskim noćnim klubovima. .

printscreen youtube
printscreen youtube

Na snimku koji je portal Istraga pronašao na youtube-u vidi se kako mlada voditeljka i drugarica Sergeja Trifunovića, Hana, zavodljivo igra sa pevačicom MC SAJSI (prim. prev. Sisaj), da bi u jednom trenutku, kako je ples odmicao on postajao sve vreliji. Prvo je Hana sedela na stolici i zavodljivo gledala, da bi joj potom MC Sajsi sela u krilo i trljala se od njeno telo. Hana je u jednom trenutuku čak i uhvatila Sajsi za zadnjicu.

printscreen youtube
printscreen youtube

U sledećem trenutku, MC Sajsi spustila se na kolena i počela da simulira oralni seks sa Hanom, koja je više nego uživala u toj igri. Njih dve su nastavile sa svojim igrama, naočigled svih prisutnih gostiju kluba. Šta se još dešavalo te večeri, možete pogledati u video snimku koji se nalazi ispod teksta.

Pored neumesnog plesa koji ste mogli da vidite na video snimku, Hana Adrović u svoju emisiju “Nešto drugačije” najčešće poziva opozicione lidere kao što su Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Sergej Trifunović…

printscreen youtube
printscreen youtube

ISTRAGA

2 Comments
  1. […] ) { /* phone */ document.write(''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } IstragaJanuary 15, 2019 printscreen […]

  2. Avatar
    zejna m. 7 months ago
    Reply

    retko arogantna osoba…

Leave a Comment

Your email address will not be published.