Imovina Vuka Jeremića

istraga

ISTRAGA nastavlja da se bavi imovinom političara. U ovom tekstu videćete foto prikaz imovine sa kojom raspolaže Vuk Jeremić predsednik Narodne stranke. Ono što treba naglasiti da se njegova imovina uglavnom vodi na njegovu majku i ženu. Kad govorimo o ženi Vuka Jeremića, prosto je nemoguće da je njegova žena Nataša koja je novinar mogla da stekne ovako impresivnu imovinu.

imovina Vuka Jeremića.

Prva nekeretnina koju poseduje Vuk Jeremić je stan od 147 kvadrata u blizini Hrama Svetog Save. Vrednost ove nekretnine je 340.000 evra. Pored ove nekretnine porodica Jeremić je kupila i jedno parking mesto u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save. Cena parking mesta varira od 15.000-20.000 evra.

Drugi stan koji poseduje Vuk Jeremić je takođe u blizini Hrama Svetog Save. Ovaj stan ima 37 kvadrata i njegova vrednost je 85.000 evra. Vuk Jeremić je i za ovaj stan kupio parking mesto.

Treći stan koji poseduje Vuk Jeremić takođe se nalazi na Vračaru. U pitanju je stan od 120 kvadrata vrednosti 250.000 evra. Ono što je bitno reći, ovo je samo deo imovine Vuka Jeremića, imovinu koju poseduje u Americi i stranim bankama nemoguće je utvrditi. Ovaj stan se za razliku od dva prethodna vodi na njegovu majku.

Četvrti stan koji poseduje Vuk Jeremić nalazi se na Zvezdari u blizini Vukovog spomenika. Ne postoje tačni podaci o kolikom stanu se radi ali pretpostavlja se da ima oko pedesetak kvadrata i da mu je cena oko 100.000 evra. Ovaj stan kao i prošli se takođe vodi na njegovu majku.

ISTRAGA

Leave a Comment

Your email address will not be published.