ISTRAGA na Novom Beogradu

istraga

Za samo nešto više od dva meseca, ISTRAGA je postala jedan od portala o kojima se najviše priča. Ko je ISTRAGA? Čime se oni bave? Šta im je cilj? Ko će biti sledeći o kome će pisati? Sve ovo su samo neka od pitanja koja se svakodnevno postavljaju kada je ovaj portal u pitanju.

Naši članovi sa Novog Beograda odlučili su da podele promotivni materijal kako bi naziv i veb adresa ovog portala stigla do što većeg broja ljudi. Ovog puta flajeri i nalepnice podeljeni su po novobeogradskim blokovima. Smatramo da svako ima prava da sazna istinu i upravo zbog toga naš cilj je da za ISTRAGU čuje što više ljudi.

Za vrlo kratak period ISTRAGA je razotkrila finansijere nevladinih organizacija i otkrila kako žive deca Zorana Živkovića, Borisa Tadića, Sande Rašković Ivić, Dragana Bjelogrlića i ostalih. ISTRAGA je skrenula pažnju na pojedine profesore na beogradskim fakultetima i posetila fabrike uništene u procesu „uspešnih privatizacija“.

Upravo zbog toga što se iznose samo činjenica i istina, nekima se ovaj portal nije svideo. Neki su nam, poput Asocijacije onlajn medija, otvoreno pretili. Upravo zbog toga ISTRAGA će nastaviti da piše o onim stvarima o kojima do sada niko drugi nije smeo.

Smatramo da je važno da ISTRAGA dopre do što više ljudi, jer svi oni žele i zaslužuju da znaju istinu. Ovo je samo početak.

Vidimo se uskoro i u drugim gradovima.

PRIDRUŽI NAM SE!

Bonus fotografije:

ISTRAGA

1 Comment
  1. […] ISTRAGE sa Novog Beograda nastavili su svoju akciju započetu pre nekoliko nedelja (http://istraga.rs/istraga-na-novom-beogradu/). Ovoga puta, naši članovi su crtanjem šablona pozvali sugrađane da posete naš sajt, otvore […]

Leave a Comment

Your email address will not be published.