ISTRAGA na ulicama Novog Beograda!

istraga


Članovi ISTRAGE sa Novog Beograda nastavili su svoju akciju započetu pre nekoliko nedelja (http://istraga.rs/istraga-na-novom-beogradu/). Ovoga puta, naši članovi su crtanjem šablona pozvali sugrađane da posete naš sajt, otvore oči i otkriju istinu o tajnim vezama stranih službi, politike i kriminala. 

Iako na adresu našeg portala svakodnevno stižu najrazličitije moguće pretnje, naši članovi imaju čvrstu volju kada je u pitanju borba za pravdu. Njihova mržnja ne može nadjačati našu rešenost u otkrivanju istine. Zato smo se, pod velom noći, uputili na ulice Novog Beograda sa ciljem da uz pomoć grafita i šablona upoznamo građane sa ISTRAGOM. I dok se pojedinci koji napadaju ISTRAGU plaše i svoje senke, mrak i noć su komforno okruženje za naše članove. 

Pisanje na zidu predstavlja efikasan način da se pošalje poruka. Našim protivnicima ovo je bila poruka da ih se ne plašimo, a našim saborcima – običnim građanima – poruka da nam se pridruže i da ne odustaju od borbe za istinu i pravdu!

Natpis ISTRAGA je kod građana postao simbol drugačijeg mišljenja i istine. Adresa našeg sajta ledi krv u žilama svima onima koji su opljačkali Srbiju i doveli je na ivicu bankrota. Zato će njima grafit ISTRAGA.RS predstavljati veliki trn u oku, ali će kod običnih građana probuditi želju za pravdom. To je ono ka čemu mi stremimo i zato ćemo ovakve akcije vrlo brzo ponoviti. 

Vidimo se uskoro i u drugim gradovima širom Srbije!

PRIDRUŽI NAM SE!

Leave a Comment

Your email address will not be published.