Ko je Duško Medić? Vojvođanski separatisti!

istraga

ISTRAGA nastavlja da obaveštava javnost o vojvođanskim separatistima unutar organizacije “Nezavisno društvo novinara Vojvodine”. Ko je Duško Medić? Koja je njegova uloga u ovoj separatističkoj organizaciji?

Duško Medić se u vojvođanskoj separatističkoj organizaciji “Nezavisno društvo novinara Vojvodine” nalazi na poziciji generalnog sekretara ove organizacije. On je takodje i član upravnog odbora NDNV zajedno sa drugim istaknutim vojvođanskim separatistima. “Nezavisnom društvu novinara Vojvodine” pridružio se 1999. godine

Duško Medić je osoba sumnjivog seksualnog opredeljenja. Pored redovnog učestvovanja na gej paradama, Duško voli da se oblači u slobodno vreme kao žena. Čest je gost novosadske “Crne kuće”. U pitanju je lokal u kome se okupljaju kako vojvođanski separatisti tako i razne devijantne osobe. Naziv “Crna kuća” je dobio po boji fasade u koju je ofarban. Karakteriše ga morbidna crna fasada, koja skriva devijantnosti koje se dešavaju unutra.

Duško Medić je u redakciji separatistickog portala “Autonomija” koji je pod kontrolom NDNV. Učestvovao je u Novom Sadu zajedno sa ženama u crnom u postavljanju 2016. godine izložbe o Vukovaru i navodnim zločinima Srba u njemu. Pored te izložbe učestvovao je i u organizovanju prikazivanja filma “Albanke su naše sestre” po Srbiji. U ovom filmu Srbi su prikazani kao zločinci i silovatelji.

Duško Medić je učestvovao na protestima u Novom Sadu 2017. godine. Učestvovao je takodje i na protestima “Podrži Rtv” i protestima “Ne davimo Beograd”. Sa organizacijom “Ne davimo Beograd” ima bliske kontakte.

ISTRAGA

1 Comment
  1. Avatar
    draganznas 4 months ago
    Reply

    brigame za sve,napravi se jedna posebna organizacija pri vrhu drzavnom,tajna ako imamo srbe na vlasti,pa se sve to fasiosticko,povata izlopata i zatvori,da se nezna traga gde su. i nema vise separatista.

Leave a Comment

Your email address will not be published.