Ko je Ivana Šebek? Od ljubavnice do urednice

istraga

U poslednjih nekoliko dana, nakon incidentne utakmice Budućnost – Crvena Zvezda u Podgorici, u žižu javnosti je dospela Ivana Šebek. Žena koja navija protiv Srbije (koju zove „Smrdija“) i koja širi antisrpske stavove po Crnoj Gori ubrzo je postala glavna tema u medijima u Srbiji. Ali, ko je Ivana Šebek zapravo?

Ivana Šebek

Ivana Šebek bila je samo jedna u nizu mladih novinarki koje su maštale o slavi i uspehu, a koje nemaju dovoljno talenta i kvaliteta kako bi se ozbiljnije bavile tom profesijom. Zbog toga, ona je odlučila da svoj put do zvezda učini lakšim. Gotovo svako u Crnoj Gori zna da je Ivana bila ljubavnica Ranka Krivokapića, bivšeg predsednika Skupštine Crne Gore i lidera SDP – a. U pravo tako krenuo je vrtoglavi uspon u njenoj karijeri. Ivana Šebek postala je urednik Dnevnika na RTCG.

Ranko Krivokapić, lider SDP-a

Danas je Ivana Šebek izvršni i programski direktor televizije Nova M. Ono što je manje poznato jeste da televizija Nova M učestvuje u proganjanju Srba u Crnoj Gori, pa je samim tim sasvim logično da osoba koja toliko ne voli Srbiju bude izvršni i programski direktor iste. Posebno je interesantna činjenica da su vlasnici televizije Nova M Dragan Šolak i Dragan Đilas, kojima nimalo ne smeta sve to šta se na ovoj televiziji događa i stavovi koje njihov izvršni i programski direktor iznosi u javnost. Televizija Nova M, koja je u vlasništvu Dragana Šolaka i Dragana Đilasa bavi se satanizacijom Srba u Crnoj Gori, u nadi da će se što veći broj njih iseliti iz Crne Gore. Takođe, ova televizija Nova M u Crnoj Gori vodi medijski rat protiv države Srbije i njene Vlade. U Srbiji, Dragan Šolak je vlasnik televizije Nova S, kao i televizije N1, koje u Srbiji rade na destabilizaciji države, dok u Crnoj Gori rade protiv interesa Srba u Crnoj Gori.

Ivana Šebek sa suprugom Mila Đukanovića

Ivana Šebek Srbiju zove „Smrdija“, ali to je ne sprečava da svaki slobodni trenutak provodi u Beogradu. Ona uživa da provodi vreme u beogradskim klubovima i u Beton hali. Zbog toga što o Srbima i Srbiji misli i govori sve najgore, trudi se da od javnosti sakrije činjenicu da joj je rođeni brat pilot u Vojsci Srbije.

Tokom trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu prošle godine, Ivana se ponosila činjenicom da je na svakoj utakmici koju je Srbija odigrala navijala za suparnički tim. Ipak, i od srpske, ali i od crnogorske, Ivani Šebek je draža hrvatska zastava. Sa ovom zastavom voli da se slika u svakoj prilici.

Ivana Šebek je živi primer toga kako pojedine osobe uspeju da naprave karijeru bez imalo truda i profesionalnih kvaliteta i da ih zbog toga ne bude nimalo sramota. Na osnovu ponašanja Ivane Šebek, za kraj ovog teksta citiraćemo Njegoša – Svako je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka.

ISTRAGA

2 Comments
 1. Avatar
  Ana 7 months ago
  Reply

  Ružna krava silikonka

 2. Avatar
  Савле 4 months ago
  Reply

  Мило Јами, ову сподобу Ранко Сплачина…

Leave a Comment

Your email address will not be published.