Ko plaća novinarku Hristinu Stojiljković? Skupa garderoba, putovanja, restorani

istraga

Hristina Stojiljković je bila mlada devojka koja je radila kao hostesa, volela je skupu garderobu, putovanja, izlaske, ali sve to nije mogla da ima. Maštala je o novinarskoj i političkoj karijeri. Život joj se promenio kada je 2015. godine otišla na kurs Advanced Course on International Relations, koji je organizovala nevladina organizacija Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj – CIRSD.

Hristina Stojiljković, autorka i voditeljka emisije “Minut do 12”

Tamo upoznaje Zdravka Ponoša, izvršnog direktora CIRSD-a, bivšeg Načelnika Generalštaba, koji je danas potpredsednik Narodne stranke. Tri godine nakon kursa CIRSD-a i upoznavanja Zdravka Ponoša, Hristina Stojiljković ima svoju emisiju “Minut do 12”, nosi skupu garderobu, putuje i uživa u najskupljim beogradskim restoranima.
Ono šta javnost ne zna jeste kako jedna voditeljka emisije na Youtube kanalu može sebi da priušti život kakav Hristina vodi?

Kurs CIRSD-a koji je Hristina završila (četvrta sa desne strane)

Hristina Stojiljković voli skupu garderobu. Ona nosi skupocene bunde od prirodnog krzna za koje izdvaja i po nekoliko hiljada evra. Hristina takođe voli da nosi skupe brendirane torbe. Samo njena Prada torba košta skoro 3.000 dolara, dok je za torbu marke Yves Saint Laurent izvdojila još 1.390 funti. Jedan njen Hermes kaiš košta preko 1.200 dolara. Svaki njen komad garderobe košta i po nekoliko prosečnih plata koje se inače primaju za posao koji ona obavlja.

Cene Prada torbi koje Hristina Stojiljković kupuje

Hristini Stojiljković se poznanstvo sa imućnim “prijateljima” iz CIRSD-a višestruko isplatilo. Dobila je svoju autorsku emisiju, karijeru novinarke i što je za nju bilo najvažnije – novac. Međutim, očigledno je da karijera novinarke nije nešto što Hristina želi i da su joj životi starleta i pripadnika džet seta mnogo primamljiviji. Zbog toga se možemo zapitati da li za pripadnika akademske zajednice i nekoga ko se bavi novinarskim poslom prikladno da na društvenim mrežama potencira svoje obnažene fotografije i skupu garderobu? Sve to ne priliči nekome ko želi da se bavi novinarskim poslom i da bude autor neke ozbiljne političke emisije.

Hristina dosta vremena provodi u inostranstvu, na luksuznim destinacijama i u velikim evropskim gradovima. Ona često putuje u Pariz, a osim Francuske, Hristina je posetila i Barselonu, Brisel, Istanbul, Frankfurt i druge evropske gradove. Hristina letuje u Hrvatskoj, u Dubrovniku i na Siciliji. Kada su u pitanju izlasci u Beogradu, Hristina posećuje samo najskuplja mesta u prestonici. Često provodi slobodno vreme u hotelu Hiltonu, restoranima Mama Shelter, Ušće – Nacionalna klasa i luksuznom restoranu Franš.

Ono što jeste sigurno je da Hristina poslom koji se bavi ne može sebi da prušti luksuzan život koji vodi. Na sajtu Youtube postoji mnogo političkih emisija, koje su dosta gledanije od emisije “Minut do 12”, a voditelji iskusniji i bolji. Zbog toga, želimo da joj postavimo nekoliko pitanja:

 1. Hristina, ko vam kupuje skupu garderobu i plaća putovanja?
 2. Ko vam isplaćuje platu za emisiju “Minut do 12”?
 3. Ko plaća zaposlene u okviru ove emisije (kamermane, montažere…)?
 4. U kakvom ste odnosu sa Zdravkom Ponošem?
 5. Da li mislite da svojim ponašanjem na društvenim mrežama brukate novinarsku profesiju?

BONUS FOTOGRAFIJE:

ISTRAGA

5 Comments
 1. Avatar
  Zdravko Ponoš 4 months ago
  Reply

  Jeste, jebao sam je dva puta normalno, jednom u picku

 2. Avatar
  Miloš 3 months ago
  Reply

  A jeste sad, sve je sama to zaradila od neke emisije za koju nikad nije čuo hahaha
  Svima je jasno o čemu se ovde radi i ko to plaća

 3. Avatar
  Anastasija Nikolajevic 3 months ago
  Reply

  Nije jedina , ko placa Ninu Kuburovic,https://www.facebook.com/nina.kuburovic/timeline?lst=1073328280%3A100000754330353%3A1555358306….. studira pravo, radi na televiziji Kopernikus…..kako radi…glumi novinara, od skoro radi u Udruzenje e-Razvoj (e-Development Association) neprofitnoj organizaciji….obilazi najelitnija mesta, oblaci se svetski brendirano ide na sve prijeme po raznim ambasadama…koga predsavlja i ko to sve placa ???

 4. Avatar
  Duca Sponzor 3 months ago
  Reply

  Sve vi znate,sve vama smeta. Neka nosi sta hoce … U cemu je problem? To sto vi lenjivci nemate ni za bananicu,to vam nije ona kriva. Jel ukrala,sta? Koliko zlobe do neba

 5. Avatar
  Aprilski prevrat 3 months ago
  Reply

  Devojka je inteligentnija od vas svih na gomili koliko vas ima. Ali vi to nikad ne možete shvatiti jer ste glupi ko noć. Idemo Hristina.

Leave a Comment

Your email address will not be published.