Koji ministar u Vladi uz pomoć CIA želi da preuzme vlast u Srbiji?

istraga

U našim tekstovima najavili smo beskrupuloznu borbu protiv korumpiranih političara, stranih tajnih službi i ubačenih agenata. U toj borbi jednako ćemo istražiti i opoziciju i vlast. Istražićemo svakog ko radi protiv interesa države Srbije i njenog naroda. ISTRAGA je došla do informacije da ministar finansija u Vladi Srbije i bivši gradonačelnik Beograda Siniša Mali pokušava uz pomoć CIA da preuzme vlast u Srbiji. Ko je zapravo Siniša Mali? Šta priprema u Srbiji?

Siniša Mali posle završetka studija u Srbiji, dobija stipendiju “Ron Brown“, i uz pomoć te stipendije magistrira na Vašingtonskom Univerzitetu u Sent Luisu, Sjedinjene Američke Države. Prema našim saznanjima upravo je na studijama u Americi zavrbovan od strane agenata CIA za buduće delovanje u Srbiji.

Posle petooktobarskih promena i dolaska DOS-a na vlast, kao kadar G-17 plus sa samo dvadeset devet godina postavljen je za pomoćnika ministra za privatizaciju. Da se Siniša Mali sprema za ozbiljnije delovanje u Srbiji videlo se već krajem 2001. godine, kada je postavljen za direktora Centra za tendersko-aukcijsku privatizaciju, restrukturiranje i tržište kapitala.

Njegovi mentori uspeli su da ga ubace u svaku vlast u poslednjih devetnaest godina. Danas, 2019. godine Siniša Mali je ministar finansija i jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji. Prema našim saznanjima Siniša Mali i agenti CIA planiraju celokupno preuzimanje vlasti u Srbiji. Veliku pomoć u tome pružiće im kadrovi koje je Siniša Mali postavio na razne državne funkcije u prethodnih devetnaest godina, ali i oni koje je postavio u Srpskoj naprednoj stranci.

ISTRAGA želi da pita Sinišu Malog šta je radio u restoranu sa američkim ambasadorom Kajl Skotom, mimo svih protokola i zvaničnih poseta? Šta su to na sastanku dogovarali? Za šta je Siniša Mali tražio podršku?

ISTRAGA će u narednom periodu nastaviti da istražuje i obaveštava javnost o delovanju Siniše Malog i drugih ubačenih agenata u vlasti Republike Srbije. Siniša Mali nije jedini ministar u vladi koji radi u interesu CIA i zapadnih službi. Pored njega, jedan od ubačenih agenata je i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, ali sa njom ćemo se pozabaviti u nekom od narednih tekstova.

ISTRAGA

2 Comments
 1. Avatar
  posteni1 7 months ago
  Reply

  Jel moguće to da ste se pozabavili i sa nekime iz vlasti?

 2. Avatar
  antonio dragica5 7 months ago
  Reply

  Nista cudno,danas brat, brata ne voli,a sto bi Sinisa Mali ne bi izdao G- dina Vucica i ostalih saradnika u vlasti,vlast je cudna biljka,sto se vise razmnozava,veci je apetit.A mi Srbi cuveni smo po veleizdaji,

Leave a Comment

Your email address will not be published.