One su ljubavnice političara. I-deo

istraga

Petooktobarski političari nisu se samo borili da dodju do vlasti, funkcija, bogatstva, borili su se i za ljubavnice. Neretko su ostavljali svoje dugogodišnje supruge i decu zbog novih lepših i mlađih ljubavnica. Bilo je tu pevačica, manekenki, prostitutki, glumica pa i stranačkih koleginica željnih napredovanja u stranci. Ovo su samo neke od afera političara.

Boža Đelić i Milica Čubrilo

Mediji su Boži Đeliću pripisivali razne afere , ali najuverljivija priča o njegovim ljubavnim poduhvatima nije vezana ni za kakvu pevačicu, glumicu ili manekenku, već za njegovu koleginicu Milicu Čubrilo. Boži nije smetalo ni to što je Milica nekoliko godina mlađa od njega, što je i njegova koleginica iz Demokratske stranke, a nije nešto ni mario što on ima i dve ćerke iz prvog braka koje je ostavio u Parizu. Milice se status konkubine višestruko isplatio kada 2007 godine postaje ministarka za dijasporu. Posle raskida sa Milicom Čubrilom pripisivane su mu afere i sa pojedinim pevačicama sa naše estrade. Danas Đelić iza sebe ima više brakova i dece iz njih. Što za njega ne predstavlja problem s obzirom da samo jedna njegova nekretnina u Beogradu, kuća od 420 kvadrata na Senjaku vredi nekoliko miliona evra. Što je samo delić njegovog bogatstva.

Zdravko Ponoš i Hristina Stojiljković

Bivši načelnik Generalštaba Zdravko Ponoš i potpredsednik Narodne stranke važi za velikog švalera. Sa pojedinim kolegama iz stranke često završava po hotelima u Srbiji gde privode mlade aktivistkinje Narodne stranke. Ove aktivnosti su česte kad obilazi odbore Narodne stranke po Srbiji. Po rečima našeg izvora najbolji provod im je u Novom Sadu. Od svih ljubavnica na prvom mestu mu je dve decenije mlađa novinarka Hristina Stojiljković. Njih dvoje su se upoznali na akademiji nevladine organizacije CIRSD u kojoj je upravo Ponoš jedan od direktora. Prama pojedinim izvorima njegova plata u CIRSDU je 10.000 evra mesečno. Ovaj iznos je više nego dovoljan da svojoj ljubavnici ispunjava sve želje. Jedna od njenih želja je da ima i političku emisiju, što je Ponoš ubrzo obezbedio.

Zoran Živković

Zoran Živković je političar koji je takodje imao veliki broj ljubavnih afera. U kratkom periodu kada je bio predsednik Vlade posle ubistva Zorana Đinđića zaposlio je više svojih ljubavnica u državnim institucijama. Živković se samo za javnost nalazi u srećnom braku u kojem ima sina i ćerku. On je takodje bio i slab na pojedine domaće glumice. Jednoj od njih kupio je stan i obezbedio brojne uloge. Ta veza počela je da puca kako je i politička moć Živkovića počela da opada u Srbiji.

Nastaviće se…

ISTRAGA

1 Comment
  1. Avatar
    Jovan 4 months ago
    Reply

    A što ne objavite ko su ljubavnice političara na vlasti? Budite objektivni

Leave a Comment

Your email address will not be published.