PRETE NAM UBISTVOM

istraga

Mesecima unazad traju napadi na ISTRAGU. Napadani smo od strane vojvođanskih separatista, plaćenih novinara, televizije N1 , novina Danas, nevladinih organizacija. S obzirom da su videli da pretnje tužbama i medijski pritisak nisu urodili plodom, počeli su sa pretnjama ubistvom. Ovo je još jedan vid pritiska kako bi ISTRAGA prestala sa svojim radom.

Nekoliko dana pošto se tekst o “Crnoj kući” našao na portalu ISTRAGA, dobili smo poruku od osobe potpisane imenom Aleksej. Ovoj osobi nije se svidelo otkrivanje “Crne kuće” kao stečište okupljanja vojvođanskih separatista, stoga je poslala poruku, da ako nastavimo dalje da se bavimo vojvođanskim separatistima, da će nam isti doći glave. Takođe je napisao da je “Crna kuća” jedan od simbola Novog Sada. Tekstovi ISTRAGE su očigledno pogodili u centar vojvođanske separatiste kada su počeli da pribegavaju pretnjama ubistvom. ISTRAGA će nastaviti da obaveštava javnost koja su to lica vojvođanski separatisti, šta to rade i šta smeraju.

ISTRAGA

5 Comments
 1. Avatar
  posteni1 3 months ago
  Reply

  Evo srce mi se cepa, smradovi režimski

 2. Avatar
  Pera 3 months ago
  Reply

  Sramota, huligani, ostavite pošten narod da radi…. Ne pretite sram vas bilo

 3. Avatar
  Tea 2 months ago
  Reply

  Vama prete? Smesni ste, “istrazivacko novinarstvo” vam je na nivou tabloida, ne znam da li vas iko ozbiljno shvata…

 4. Avatar
  Stones 2 months ago
  Reply

  Тко сам ја, ЈА

 5. Avatar
  RMG 2 months ago
  Reply

  Crnu kucu finansira CIA od samog pocetka. placaju oko 30000 dolara. provereno. cak to javno sttoji na sajtu CIA. nikakva tajna

Leave a Comment

Your email address will not be published.