Provokativne slike ćerke Zorana Živkovića

istraga

Ako je sudeći po deci petooktobarskih profitera, bogatstvo koje su “Dosovski” političari stekli dok su bili na vlasti je poprilično veliko. Dobar primer ove tvrdnje jesu sin i ćerka Zorana Živkovića, predsednika Nove Stranke i upečatljivog predstavnika pogubne vladajuće garniture iz prošle decenije.Iako je njihov otac osiromašio čitavu Srbiju, Marko i Milena žive lagodan i bezbrižan život. Dok smo o „tatinom sinu“ već pisali (http://istraga.rs/kako-zive-deca-profitera-sin-zorana-zivkovica/) ovoga puta ćemo se osvrnuti na Milenu Živković i njena putovanja, estetske operacije i dinamične noćne izlaske. 

Iako Zoran Živković često ističe da mladi treba što više da borave u Srbiji, to pravilo očigledno ne važi za njegovu ćerku. Milena, naime, gotovo da nikad nije u svojoj zemlji: sudeći po slikama sa društvenih mreža, ona tokom cele godine obilazi luskuzne destinacije u Evropi.

 Tako je ona početkom 2019. godine posetila najpre Cirih, a zatim je nekoliko dana bila u Parizu. Glavni grad Švajcarske očito joj je jedna od najomiljenijih destinacija, pošto ga je posetila i prošle godine. Ne treba napominjati činjenicu da takve vrste putovanja ne bi moglo da priušti više od polovine njenih vršnjaka.

Letovanja nisu ništa skromnija – Milena je najponosnija na slike iz Porta Montenegra, luksuznog hotela-pristaništa za jahte blizu Tivta. Najmanja cena noćenja u ovom hotelu iznosti 400 evra. U svojim noćnim izlascima voli da pije najskuplja vina. Cena samo iedne flaše vina ide i do 1.000 evra.

Retke dane koje provodi u Beogradu i Nišu, Milena koristi za obilazak restorana i kafića. Ako je sudeći po slikama iz noćnih izlazaka, jasno je da Milena ne beži od redovnog konzumiranja alkohola (navika koju je verovatno nasledila od oca), a naročito je slaba na vino. Što nije čudno s obzirom da je porodica Živković vlasnik vinarije i brojnih vinograda po Srbiji.

Valja istaći da je Milena Živković imala i nekoliko plastičnih operacija na licu i telu tokom godina. Zoran Živković je svojoj mezimici platio brojne estetske zahvate. Tako se Milena podrvgla operaciji uvećanja usana, grudi i smanjenju nosa. Ove njene hirove tata Zoran platio je preko 10.000 evra.


Pošto je očigledno da novca ima u izobilju, jasno je da Živkovićeva gaji ljubav i ka skupocenim odevnim kombinacijama i nakitu čija se cena može samo nagađati.

Milena Živković vodi život na visokoj nozi iako se ničim suštinski ne bavi, osim što podržava svog oca u opozicionim aktivnostima. Više je nego jasno da sve njene želje plaća otac, i to parama koje je „zaradio“ tako što su on i njegova stranka osiromašili Srbiju tokom prethodne decenije.

Još slika

3 Comments
 1. Avatar
  Igor 4 months ago
  Reply

  Nije nikakva u faci ali bi joj rado facu isprskao spermom 😀

 2. Avatar
  Isidora 4 months ago
  Reply

  Zašto ne istražite kako živi ćerka pokrajinskog seretara za visoko obrazovanje Zorana Miloševića zaposlena u Viskoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu sa kupljenom diplomom, a tati se drma fotelja, pa u narednom sazivu Vlade Vojvodine neće biti pokrajinski sekretar.

 3. Avatar
  Jelena 4 months ago
  Reply

  GLAVNI GRAD ŠVAJCARSKE JE BERN

Leave a Comment

Your email address will not be published.