Šta rade deca političara? Ćerka Velje Ilića

istraga

Zima, početak dvehiljaditih, isti čovek već desetinu puta prelazi mađarsko – srpsku granicu. Ista je i perjana jakna koju svaki put nosi. Međutim, jedna stvar nije ista – svota novčanica koje su zašivene u tu perjanu janku. Nekad je 100.000 dolara, nekad 150.000 dolara, nekad 500.000 dolara. Taj čovek je Velja Ilić. Dvadeset godina kasnije, Dijana, ćerka Velje Ilića čeka svoju priliku da, poput svog oca, ode u neku susednu državu po novac za revoluciju u Srbiji… ali i za sebe.

Dijana je ćerka Velja Ilića iz drugog braka. Poput svog oca Velje, koji je pre 20 godina učestvovao u protestima, Dijana je učesnik trenutnih protesta u Beogradu. Kako svedoče naši izvori, Dijana je često viđena u društvu Jelene Anasonović, koja je i jedan od vođa protesta u Beogradu. Osim toga, Dijana je aktivna u beogradskom odboru Nove Srbije i organizacije „Nacionalni centar“, u čijim redovima se nalazi i određeni broj lica sa kriminalnom prošlošću. O delovanju „Nacionalnog centra“ i njegovom povezanošću sa beogradskim kriminalnim strukturama pisaćemo u jednom od narednih tekstova.

Dijana, ćerka Velje Ilića, sa Jelenom Anasonović

Dijana je pre jednog od protesta u Beogradu na društvene mreže postavila sliku sa svojim prijateljima na kojoj oni poziraju pored bagera. Ona je tada napisala da su oni parkirali bager i da odatle nastavljaju da šetaju. Zbog toga, ona mnoge podseća na svog oca, Velju Ilića, koji je bagerom petog oktobra krenuo da ruši Narodnu Skupštinu Republike Srbije. Dijana time jasno aludira na to da priželjkuje sukob demonstranata i policije i pokazuje da je ona spremna da koristi bager kako bi se tokom protesta u Beogradu napravili što veći neredi.

Dijana, ćerka Velje Ilića, sa bagerom na protestima u Beogradu

Ono što je zanimljivo jeste da je šablon ponašanja Dijane na protestima sličan ponašanju Velje Ilića petog oktobra. Poput Velje, koji se kretao u društvu desetine sumnjivih ljudi sa kiminalnom prošlošću, Dijana je danas okružena desetinama žestokih momaka koji je prate i čuvaju na protestima. To izaziva čuđenje, s obzirom na to da se prošle godine udala za pripadnika interventne jedinice policije Srđana Lukića.

Dijana na protestu, okružena sumnjivim licima

ISTRAGA

2 Comments
 1. Avatar
  DEJAN 7 months ago
  Reply

  NE RAZUMEM STO NEKO JEDE GOVNA KAD OVA RIBA RADI PRAVU STVAR..BORI SE ZA SVOJU IDEJU..I ZASTO NEKI OLOSI UOPSTE PISU KAKO IZAZIVA,ODNOSNO ZELI DA IZAZOVE NEREDE,SUKOBE,POMINJE SE NAROD I POLICIJA..EJ ALO LAZOVI,RETARDI,NE JEDITE GOVNA,MNOGO STWE GLUPI,I BATALITE BRE NASLUCIVANJE I IZVLACENJE SVAKE RECI IZ KONTEKSTA..TO JE VERBALNO NASILJE KOJE CINITE,,I SPROVODITE ZAVERU,,A TO JE ODGOVORNOST DA ZNATE..KAD URADI NESTO I STA BUDE URADILA TADA IMATE PRAVO DA KAZETE NESTO..DO TAD SAKRIJTE SE U MISJU RUPU I CEKAJTE NALOG SA VRHA DA VAM KAZU STA SMETE DA KAZETE I STA MORATE DA SERETE..A DO TAD DIVITE SE OVOJ RRIBI KOJA ZA RAZLIKU OD VAS IMA MUDA..

 2. Avatar
  Душко Секулић 5 months ago
  Reply

  Нема већег ретарда од овог коментатора Дејана. И ако ко једе говна то их једе овај Дејан. Доста нам је било жутих го..на па још треба да трпимо и њихову дјецу. Нека сјашу а они који су се огријешили о закон-у ћорку. Вељо Илић је једна срамна, пијана, лажљива битанга коју треба процесуирати.
  Режим који је на власти има милион мана, имају ВЕЛИКИХ КРИМИНАЛАЦА КОЈИ раде шта хоће, слично као у вријеме жутих. Штити значајан број жутих лопова што је посебно индикативно. И они требају да оду у историју али- нико гори од жутих!

Leave a Comment

Your email address will not be published.